Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Tidvattnet Tamer Instruktioner Swinger Installation

The Tide Tamer Swinger är en brygga monterad elektrisk båt lyft för att lyfta små båtar och vattenskotrar ur vattnet. Kopplade till en enda docka pålning, kan Swinger lyfta båtar och vattenskotrar från vattennivån till en höjd av åtta fot och rotera 180 grader. Den är uppbyggd av marin-grade aluminium och drivs av en Hatteras NC1000 rostfri elmotor. Hissen rymmer båtar upp till 8 meter bred och 14 meter lång med vikter upp till 1000 kg. En 8-tums diameter trä pålning förlängning minst 32 inches ovanför bryggan och ett 120-volts eluttag krävs för drift. Saker du behöver
Borrmaskin och borrar
Hylsnyckel och uttag
Visa fler instruktioner
1

Placera pålning fästet mot däck pålning med botten kanten av monteringspunkterna minst 10 inches från ytan av däcket. Kontrollera att fästet är lodrätt torg med en nivå. Markera platsen för de fem monteringshålen i pålning fäste.
2

Borra ett 5/8-tums hål genom pålning vid varje markerad plats.
3

Bolt pålning fästet till pålning med fem 5/8-tums bultar minst två inches längre än bredden av pålning, brickor och muttrar. Slå in bultarna genom pålning med en hammare, om det behövs.
4

Sätt masten in i höljet. Passa in de två hålen i botten av masten med hålen i huset.
5

Placera huset med masten mot pålning fäste i upprätt läge.
6

Justera de övre och nedre swinger fästen på huset ovanför de övre och nedre swinger monteras på pålning fästet. Place nylonlager att separera de övre och nedre swinger fästen på huset från de övre och nedre fästen swinger på pålning. Sätt i en 5/8 med 4 1/2-tums bult ner genom fästen och bussningar för att fästa höljet till pålning mount.
7

Fäst hållaren vapen till masten med två 5/8 med 5-tums bultar låsbrickor och muttrar.
8

Fäst hissen kabeln till armen plattan med en 5/8 med 5-tums bult och spacer.
9

Fäst bunk styrelser till armarna med fyra U-bultarna träs igenom fästena bunk ombord. Placera bunk styrelser på armarna så den avsedda båten kommer att ha minst 5 inches clearance från masten för att medge passage av hissen kabeln.
10

Lossa ställskruven i drivspolen av Lyft motorn och sätter hissen kabeln i hålet på drivspolen, trycka in den förbi ställskruven. Dra åt skruven så att hissen kabeln till enheten spolen. Ladda batterierna hissen motorn och vind kabeln på drivspolen att ta slack ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104626.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.