Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur lägger jag till båt säten

Båt platser finns i två vanliga stilar:? Piedestal och bänk. Den piedestal stil är också kallad en kaptenens stol och används för fiske eller sitter i styr kvartalen. Sittbänkar fälla ihop till varandra, sedan släppa ner till bildning av en fast bänk. Sätena får monteras direkt på däck, ofta med ett mellanlägg. Lägg extra platser för att ge extra sittplatser för passagerare på vattenskotern. Saker du behöver
skruvdragare-borr set
snickarpenna
silikon täta och fogmassa pistol Pieces
av 1-tums tjock plywood, 1 av 1 fot
Visa fler instruktioner
Piedestal Style
1

Lokalisera delar av däcket där du vill installera piedestal stolen, t.ex. framför ratten eller på däck där du har tillgång till fiske. Placera en fot fyrkant av plywood på detta område och borra den till däck med träskruv.
2

Placera bottenplattan på sätet på plywood och markera skruvhålen på träet. Borra plattan till träet via de markerade skruvhålen. Täta de borrade hålen med silikon täta och låt täta torka.
3

Placera sätet spindeln i hållaren och vrid medurs för att dra skaftet i fästet. Fäst sitsen till skaftet via push ner fästet genom att vrida den på gängorna i toppen av stjälken.
Säten
4

Placera bänk i däcket plats du vill installera. Markera konturerna av bänken på däck golvet.
5

Rikta däck skruv fästen längs de ritade linjerna och borra dem på däck på båten. Täta de borrade hålen och översidan av skruvarna med silikon täta och låt den torka.
6

Placera sätet bänk kuddar på bänken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104281.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.