Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Olika typer av Navy Ships

Den amerikanska marinen klassificerar sina fartyg i sju olika kategorier, och marinen även ubåtar som en typ av fartyg. Varje klass av fartyg är för ett specifikt ändamål, och vissa klasser delas också in i undergrupper beroende på deras specifika nisch. Carriers

Carriers är portabla flygplansplattformar, som gör marinen att flytta antennen eldkraft från plats till plats utan behov av säker mark landningsbanor. Varje transportör har ett öppet däck för flygplan att starta och landa på. Till exempel är en Nimitz klass bärare mer än 1.000 meter lång, men ett flygplan behöver extra utrustning för att tryggt använda däck som en bana, så att bäraren också har en katapult för att starta planet i luften, och en svans-krok , för att fånga ett landande flygplan och sakta ner.
Amphibious Ships

amfibiska grupp av örlogsfartyg antingen stöder eller aktivt landar trupper på fiendens kuster. Den amfibieattack och amfibiska fartyg ledningsstöd landstigningsfartyg och båda har en heli-däck för helikoptrar att landa på och starta från. Misshandeln gruppen och amfibiska transport docka gruppen fungerar också som en bas för landing craft.

Marinen använder landstigningsfartyg, helikoptrar, vertikal start och landning flygplan, landning Craft Air Cushion (LCAC), expeditions stridsfordon ( EFV) och amfibiefordon Assault (AAV) för att flytta trupper från stödfartyg på torra land.
Cruisers

Cruisers är fartyg med ett brett spektrum av attack kapacitet. De kan attackera flygplan i luften, attackera undervattensäventyr mål såsom ubåtar och skjuta mål på ytan som andra fartyg. Vissa fartyg har kryssningsrobotar, och en del även har kärnvapen ballistiska missiler kapacitet. De Ticonderoga klassen fartyg är 567 meter lång och har ett gassystem turbin framdrivning.
Jagare

Jagare delar samma attack kapaciteter som kryssare, utan den ballistiska missiler kapacitet , är och också drivs av gasturbiner. Den Arleigh-Burke klass av jagare är ungefär samma längd som en Ticonderoga-klass kryssare men också har utrymme för två helikoptrar.
Frigates

Frigates är avsedda att skydda sjöfart och bekämpa fientliga ubåtar. Fartygen har endast kort räckvidd anti-air kapacitet och är inte tillräckligt mångsidig för att också utföra guidade missiler, ballistiska missiler eller yta krigföring utrustning. De Oliver Hazard Perry klass fartyg är 445 meter i längd och användning gasturbin framdrivning.
Ubåtar

marinen har tre typer av ubåt, var och en med ett annat syfte. De guidade-missil ubåtar (Ohio klass från 2011), bära upp till 154 kryssningsrobotar för mark attacker och de stöder också andra marina operationer. Ballistiska missiler ubåtar (även Ohio klass från 2011), bära nukleära missiler för interkontinentala attacker. Attacken ubåt klassen (Los Angeles, Seawolf och Virginia klass som av 2011), mål fientliga fartyg och ubåtar, lägga minor och samla underrättelser. Alla marinens ubåtar är atomdrivna.
Slagskepp

Som av 2011, har den amerikanska flottan inte använda några slagskepp som en del av flottan, men dessa fartyg med deras kanontornen och missil kapacitet var nödvändiga i andra världskriget och Vietnamkriget och även spelat en roll i Gulfkriget 1991. Skälen marinen avvecklas sin sista slagskepp, USS Missouri, i 1992, var därför slagskepp var för dyrt i form av arbetskraft och driftskostnader. Slagskeppet roll är idag fylld av kryssaren utbud av fartyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104377.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.