Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man reparerar Bubblor i ett Compass

Många båtägare känner att en kompass med en eller två små bubblor är något defekt. Detta kunde inte vara längre från sanningen. Ibland, bubblor i en kompass beror på förändringar i temperatur. Det är förmodligen ett problem men om kompassen har nyligen drabbats eller sprucken, vilket resulterar i en bruten kupol eller skadade tätningar. I det här fallet, skicka kompassen ut för professionell reparation är det enda alternativet. Om detta inte är fallet och bubblorna är irriterande att titta på, kan de tas bort. Saker du behöver
Toolkit Review Epoxy spruta
Compass olja
Visa fler instruktioner
1

bort kompassen från båten, följa instruktionerna i båttillverkaren servicemanual och använda de verktyg som är nödvändiga från en verktygslåda.
2

Vrid kompassen på sin sida, se till att fylla skruven är vänd uppåt. Ta försiktigt bort skruven, efter kompassen tillverkarens instruktioner och använda de verktyg som är nödvändiga från en verktygslåda.
3

Fyll en epoxi spruta med kompass olja och sätt in sprutan i fylla skruvhålet. Squirt kompassen olja i kompassen tills den är full. Rock kompassen fram och tillbaka och från sida till sida för att tillåta luften att fly från kompassen. Lägg mer kompass olja som krävs.
4

tillbaka påfyllningsskruven och ställa kompassen upp rätt. Inspektera kompassen för att se till att alla luftbubblor ur kompassen. Upprepa processen om ytterligare luftbubblor upptäcks, tills alla luftbubblor är helt ur kompassen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104483.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.