Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man ska täcka en båt med en Tarp

När båten är dockad och du är borta är det en bra idé att hålla båten täckt, speciellt om det är en icke-stuga eller tak båt. En tarp tjänar detta syfte, att förhindra regn och sediment från att komma in i båten. Det är viktigt att inte använda någon plast presenning som en täckmantel för vinterförvaring eftersom plast inte andas och fällor i fukt som under en lång vinter leder till mögel och mögel. Saker du behöver
Ball-end bungee loopar
Regelbunden bungee sladdar
fyra fot lång 2x4 timmer
Tarp
Visa fler instruktioner
1

Torka insidan av båten så bra som möjligt. Använd svampar eller trasor till sop upp överflödigt vatten eller fukt. Packa upp presenning och drapera den över båtens skrov och däck.
2

Skjut bungee-loop sladdar genom kragarna på sidorna av tarp och använda dem för att säkra presenning till räcken, båt knapar eller spännband.
3

Vik tarp så minst två inches hänga över sidorna av däcket, så att överflödigt vatten kan rinna av tarp och i vattnet. Klättra under tarp och tryck 2x4 timmer på däck botten och in i presenning så det fungerar som ett tält stolpe. Detta gör att vattnet glida ner sidorna av tarp stället för att samla upp och tvingar ner det i mitten.
4

Sträck regelbundna bungee stubin över båten side-to-die. Placera en i fören, två i mitten av båten och en tvärs över aktern.
5

Inspektera kanter för att säkerställa de två tums överlappning är runt sidorna av båten som ett annat mått på hindrar vatten från att glida in i båten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104380.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.