Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man byter en Through Hull

En genomskrovsgivare slits ut eller skadas, vilket kräver sin ersättare. De flesta båtägare drar sig för någonting som har att göra med hål i skrovet på en båt. Denna blyghet resulterar vanligen i sina utgifter för mycket pengar för att få givaren bytas ut. Byta en givare genom skrov är faktiskt mycket enklare än att installera en till att börja med - det finns ingen anledning att skära ett hål i skrovet. Genomskrovsgivare ersättning är ett jobb som de flesta båtägare kan göra inom loppet av bara några timmar. Saker du behöver
avbitartång
kanallåset tänger
Scraper
Shop rag
Aceton
allrengöringsmedel
Marine silikontätningsmedel
Visa mer Instruktioner
1

Lossa givarkabeln från baksidan av djup-finder eller fishfinder huvudet. Skär givarkabeln på givaren med en avbitartång.
2

Skruva loss givaren muttern från insidan av båten. Marine silikon från tidigare installation ska hålla muttern på plats. Använd en tång kanallåset att förstå givaren muttern och bryta loss den genom att vrida den moturs. Addera 3

bort givaren från båten inifrån, genom att först vrida det att bryta förseglingen från den tidigare installationen med tång kanallåset och sedan trycka på det tills det är ur skrovet.
4

Ta bort alla silikon kvar från den ursprungliga installationen, med hjälp av en skrapa eller en liten skruvmejsel. Mätta en del av en trasa med aceton och rengöra alla kvarvarande lim eller silikon från runt hålet i skrovet. Rengör området runt hålet med ett allrengöringsmedel och butik trasa för att säkerställa att det inte finns några rester från aceton kvar.
5

Kör en sträng marint silikon fogmassa runt läppen av givaren som möter skrovet på båten. Stryk givarens gängor med silikon.
6

Led vajern från den nya givaren genom hålet i skrovet. Slip den gängade delen av omvandlaren i hålet. Seat läppen av omvandlaren mot skrovet genom att vrida den för att säkerställa att det inte finns några luftbubblor fastnar mellan givaren och skrovet. Kör en sträng silikon runt den gängade delen av givaren, var den kommer genom insidan av skrovet.
7

Mata givarkabeln genom omvandlaren muttern. Thread givaren mutter på givaren och vrid det medurs tills det är säkert för hand åtdragna.
8

Kör givarkabeln upp till djup-finder huvudet, med samma rutt som den gamla givarkabeln som en guide. Ta bort den gamla givarkabeln. Anslut den nya givaren kabeln på baksidan av djup-finder huvudet, slutföra byte av genomskrovsgivare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104628.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.