Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort en Bravo One Gimbal Bearing

Den Gimbal lagret i en Mercruiser Bravo One outdrive utrustat drivlina stabiliserar den ingående axeln mellan Outdrive U-fogar och motorns kopplare. De är inte ofta gå illa, men när de gör det, kommer en Gimbal lager gör ett distinkt morrande eller skrapande ljud när fartygets hjulet snurrar i endera riktningen. Ta bort en Gimbal lager är något som de flesta båtägare väljer att inte göra eftersom det innebär att ta bort outdrive, bell bostäder och bälg. Men när dessa poster är av, ta bort en Bravo One Gimbal lagret är en relativt enkel uppgift. Saker du behöver
12-tums långa, 1/2-tums enhet spärrnyckel förlängning
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Ställ den kvinnliga slutet av en 12-tums långa, 1/2-tums spärrnyckel skiftnyckel förlängning på vänster sida av Gimbal lagrets ytterring.
2

Strike den andra änden av förlängningen med en hammare, vrida sidan av lagret inåt mot kardankåpa.
3

Sätt förlängningen genom den inre lagerbanan av lagret från höger sida. Vila den manliga änden av förlängningen mot innerbanan på lagret och bänd lagret till vänster genom att dra i förlängningen till vänster, sätter press på den högra sidan av den inre banan, tills lagret är vinkelrät mot huset.

4

Ta tag i lagret, kroka de första två fingrar inuti innerbanan. Dra lagret ur huset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104707.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.