Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vad är det rekommenderade motorolja för MerCruiser ?

MerCruisers är inombordsmotorer produceras av båtmotorer företaget Mercury Marine . MerCruiser producerar ett antal olika stora inombordsmotor som varierar i prestanda och syfte. Rekommenderad olja för alla Mercruisers , från 3 - liters till 8,2 - liters hög effekt , är SAE 20W - 40 MerCruiser fullt syntetisk motorolja . Funktioner

MerCruiser inombordsmotorer är byggda för att vara en del av ett system för drevet . Drev system kombinerar båda aspekterna av inombordsmotorer och utombordsmotorer . En båt som drivs med Aquamatic har en inombordsmotor som är direkt ansluten med en utombordare propeller .
Historia

MerCruisers först introducerades för allmänheten 1961 på Chicago Boat Show . Dessa motorer var revolutionerande eftersom de var de första inombordsmotorer att erbjuda mer än 100 hästkrafter .
Överväganden
p Det är viktigt att komma ihåg att medan alla MerCruiser har samma rekommenderad olja , gör de inte alla har samma rekommenderade bränslet . Vissa MerCruiser motorer kräver vanlig blyfri bensin , medan andra kräver premium blyfri . Mercruiser ägare bör vara medvetna om den rekommenderade bränsle till sin motor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103879.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.