Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man målar Metal Flake på Marina

metallflinga färg är en typ av färg infunderas med små, reflekterande metall flingor som då målade på att ge slutprodukten en glittrig, metallisk finish. Vanligtvis sett på anpassade målade bilar, kan metallflinga appliceras på nästan varje yta. Måla alla marina yta kan göras lika lätt som en bil, men något mer uppmärksamhet bör ägnas åt klarlack appliceras över den så att den varar så länge som möjligt. Saker du behöver
Polyuretan klarlack
sprutpistol
metalladditiv flake pulver
1500 grit våt /torr sand papper
Maskeringstejp sälja Grease-styckning lösningsmedel Cleaner Review Respirator
Visa fler instruktioner
1

Sätt på din respirator och slipa ytan på din småbåtshamn med några 1500 papper grus sand svept över en slipkloss. Var försiktig så att du inte skadar eller tar bort något av basen färg som du kommer att lägga metallflinga ovanpå det. Eventuella tunna fläckar eller defekter i färgen ska målas i den ursprungliga färgen innan du fortsätter. Av alla ytor som du inte vill flingor med metallflinga måla
2

Mask.

3

Tvätta ytorna baslack med en fett-styckning vätska säkert för baslack på din småbåtshamn.
4

Blanda 4 oz. av metallflinga med 1 qt. av polyuretan klarlack och ladda in den i din sprutpistol kapseln.
5

Applicera ett jämnt lager av din metallflinga klarlack hålla pistolen ca 8 inches till 10 inches bort från ytan, alltid sprutning på en 90 graders vinkel mot ytan, som syftar centrum av sprayen vid kanten av det tidigare skiktet arbetar uppifrån och ned.
6

Vänta i ungefär 30 minuter för det genomskinliga beläggningsskiktet för att bli klibbig, lägg sedan till en annan och upprepa tills den önskade mängden metall flake uppnås, vanligtvis vid cirka fyra rockar.
7

Täck ditt nya metalliclack beläggning med tre lager av ren polyuretan klarlack för att försegla metallflinga från regn och vind.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104768.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.