Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Spraya Awlgrip

Awlgrip tillverkar ett stort utbud av färger och produkter färg för båtar. Målning med Awlgrip färger, som med alla andra Marine Paint, innebär en särskild process. Du måste lämpligt sätt förbereda båten före målning för att garantera din Awlgrip färgen inte chip av. Medan alla Awlgrip färgprodukter har specifika anvisningar och instruktioner följer de alla samma grundläggande processen. Med rätt tillbehör och riktningar Awlgrip, kommer du att kunna måla båten med Awlgrip måla, lämnar en fin yta som inte kommer att chip eller skada. Saker du behöver
Avfettaren
Vatten
Bucket
Duk
elektrisk slipmaskin
80-slippapper
sprutpistol
Awlgrip primer
Show Mer Instruktioner
1

Blanda vatten och avfettning tillsammans på en 5 delar vatten till 1 del avfettningsmedel förhållande i hinken. Skrubba båten rent ytan med trasa för att ta bort allt löst damm, smuts och olja på ytan. Skölj båten med vatten för att avlägsna avfettningsmedel.
2

Sätt 80-grit sandpapper på elektrisk slipmaskin och fortsätt till sand skrovet på båten. Avlägsna så mycket av färgen som möjligt med den sandpapper tills du når skrovet. Du kommer att behöva byta ut sandpapper varje gång det blir igensatt med färg, så titta på sandpapper regelbundet. Se till att du sand i ett ventilerat utrymme.
3

Rengör ytan igen med en vatten-och avfettningsmedel blandningen för att avlägsna allt damm och skräp. Låt båten torka i minst sex timmar efter sköljning.
4

Applicera ett lager Awlgrip primer med pistolen. Ladda primern i pistolen och applicera ett tunt och jämnt lager primer på båten. Låt primern torka i fyra timmar. Läs bruksanvisningen till Awlgrip färg för den exakta storleken på pistolen spetsen att använda och om du behöver använda några reduceringar eller härdare. Varje Awlgrip färgprodukt använder specifika instruktioner gällande pistol spets storlek och typ och mängd av härdare och förtunning krävs.
5

Måla båten med Awlgrip färg. Ladda färgen in i pistolen och applicera ett tunt och jämnt lager av färg. Låt färgen torka minst fyra timmar mellan varje lager. Beroende på nyans, kan du behöva tillämpa två till tre lager av färg tills du når önskad nyans. Låt det slutliga skiktet torka i 48 timmar innan den utsätts båten för elementen. Läs alltid skopan Awlgrip färg för exakt tillämpning riktningar, precis som primer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104715.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.