Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Caribbean Bareboat Charters

Ta en bareboat charter är i princip detsamma som att hyra en yacht. Du tar ut en båt för en angiven tidsperiod och returnera den i slutet av den tiden. Beroende på din erfarenhet, kan du välja att skeppare egen båt. Charterbolaget kommer vanligtvis administrera ett test för att avgöra om de tror att du är erfaren nog att ta sin båt ut. Om inte, erbjuder de vanligen en skeppare tjänst. VIP Yacht Charters

bas i St Thomas i Virgin Islands, erbjuder detta företag ett urval av 10 olika båtar med ett brett utbud av boende ombord.

Tarquin 44 har två stugor för små partier, för större sällskap finns det Tarquin 59 med fem stugor
p Om du hellre vill hyra en segelbåt, VIP Yacht som flera att välja mellan, till exempel fyra-kabin Jeanneau 49..

VIP kan du ta båten ut själv om du uppfyller sina skeppare kvalifikationer. Om du är ny på bareboating, ger bolaget en skeppare för dig.

VIP erbjuder en proviantering tjänst för att se din charter har allt du behöver för din resa. Båtarna kommer också med växelriktare så du kan köra små elektronik såsom hårtork och mixer.

VIP Yacht Charters

6300 Estate Frydenhoj

Suite 27
< p> St Thomas, USVI 00802

340-774-9224

vipyachts.com
förtöjningar

förtöjningar har många baser i hela Karibien, inklusive Tortola i Brittiska Jungfruöarna, Abacos i Bahamas, och St Martin.

Deras bareboat flotta rymmer någonstans från fyra till 12 personer. De erbjuder både stuga kryssare och yachter segling att välja mellan. Förtöjningar erbjuder sådana bekvämligheter som CD-spelare, varmvattenberedare, kylskåp och grillar i sina båtar för att göra din resa mer bekväm.

Förtöjningar ger dig möjlighet att hyra en skeppare, kock eller besättning för din resa. Bara hålla i minnet att varje ytterligare besättning du hyr måste ha mat och en säng för resan, så se till att det totala antalet på båten inte överskrider dess kapacitet.

Förtöjningar

93 North Park Place Blvd.

Clearwater, FL 33759

888-952-8420

moorings.com
Nautor s Swan Charters

Nautor karibiska bas i Guadeloupe, Franska Antillerna, charter två Swan 56 och två Swan 62 segelbåtar. Dessa stadgar erbjuder inte möjlighet att låta dig segla din egen båt. Nautor s båtar kommer med en full besättning för att se till alla av segling. De ger också en kock, ordningsvakter och värdinnor att göra resan mer bekväm.

Eftersom det är en så stor besättning ombord, är detta ett bra alternativ för ett par att tillbringa en lugn semester flyter längs den karibiska. Chartering ett Nautor ger dig chansen att uppleva en av de äldsta, mest prestigefyllda linjer på marknaden.

OY Nautor AB

PO Box 10 |

68601 Jakobstad

Finland

Tel. +358 6 760 1111

nautorswan.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103701.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.