Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Marine Insprutare Rengöring

Marina motorer är gjorda för drift i vattenmiljöer, t.ex. på fartyg och båtar. Den marina motorer flesta människor använder är antingen tvåtakts-eller fyrtaktsmotorer, siffrorna representerar antalet cylindrar i motorn innehåller. Bränsle matas till cylindrarna med bränsle injektorer, som upprepade gånger ger en exakt uppmätt mängd bränsle under varje cylinder förbränningscykel. Dessa injektorer kan bli igensatta med kol byggs upp över tid och behöver rengöras. Lyckligtvis är detta en mycket enkel process. Saker du behöver
Bränsle
Bränsleinsprutare renare
Visa fler instruktioner
1

Kör din motor tills bränsletanken är nästan tom. Börjar med en tom tank hjälper processen att blanda bränsle och injektor renare, så får tanken så nära att tömma som möjligt.
2

vrida locket på bränsletanken moturs för att ta bort den, då ställa locket åt sidan.
3

Häll en flaska bränsle injektor renare i bränsletanken. Dessa rengöringsmedel innehåller speciella rengöringsmedel som är utformade för att bryta ner och ta bort sotavlagringar. Använd ett bränsle injektor renare som är framtagen för marinmotorer. Om möjligt, välj en renare som är avsedd för din specifika motortyp (tvåtakts kontra fyrtakt).
4

Fyll bränsletanken med bränsle. Om din båtmotor är en tvåtaktsmotor och du normalt blanda olja och gas tillsammans, blanda bränslet som du gör normalt innan den läggs till tanken. Var säker på att fylla tanken helt. Mängden bränsle injektor renare i flaskan var avsett att blandas med exakt en tank. Kör motorn som du gör normalt
5

. Eftersom tanken på gasen förbrukas av motorn, kommer tvättmedel i bränsleinjektom renare bryta ner kol byggs upp inne spridarna, så att bränslet att passera genom injektorerna lättare. Processen kommer att vara klar vid tiden tanken på bränsle har förbrukats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104179.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.