Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man förhandla om priset för en Yacht

Att hitta den perfekta båten kan ta månader, tom år. När du hittar den, måste du räkna ut exakt hur man förhandla fram ett pris som är lämpligt för fartyget. Det finns många saker att tänka på när man förhandlar om priset för en båt, men i slutändan kommer det att vara väl värt den tid och ansträngning. Förhandla ett bra pris för en båt kan vara ganska svårt, men det är långt ifrån omöjligt. Instruktioner
1

Slå upp den blå boken prissättningen på yacht av dina val med NADA guider på nätet. Du kan också kontrollera en webbaserad katalog båt värde som BUCValu (se Resurser). Uppskatta kostnaden för att upprätthålla någon extra bekvämligheter som hytter och toaletter. Lägg till att en uppskattning kostnaden för gas, beroende på storleken på båten och motorn, för att räkna ut en realistisk total kostnad för båten.
2

få lånelöfte från en långivare till en marin lån, en kostnadsfri tjänst. Långivare kommer att ta en titt på din skuld till tal, som bör vara lägre än 35 procent. Använd endast en marin långivare, inte en bank, eftersom de flesta banker inte förstår verksamheten yacht utlåning samt och inte låna ut pengar till dyrare båtar.
3

Har båten inspekteras. Inspektören skall kontrollera för strukturella eller mekaniska skador att ägaren kan ha underlåtit att nämna eller inte visste om. Inspektören ska också kunna berätta om eller inte båt behöver reparationer inom en snar framtid.
4

Få uppskattningar på reparationer, om de kommer att behövas. Fråga ägaren om avdrag priset på reparationer från priset på båten om möjligt
5

sätta ett pris på vad du är villig att betala för en båt,. Skriva ner detta pris och hålla sig till den. Låt ägaren eller återförsäljare vet vad du vill spendera, och inte överskrider din budget om inte ägaren kastar i extrafunktioner som gör det en affär värd tag. Ge ägaren tid att överväga ditt pris.

Diskutera lägga till affären genom att erbjuda extramaterial som flytvästar, en nödsituation lägesindikerande radiofyr (EPIRB) eller ens lektioner segling.
6

Settle på ett pris och köp din båt. Om du inte kan komma överens, gå vidare till nästa båt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103484.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.