Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Så monterar du ett Trolling Motor på Front av en ponton båt

En trolling motor är ett bra komplement till alla fiskebåt. Inte bara kan det hjälpa dig att smyga runt en sjö eller älv efter det bästa stället att fiska, men det kan också hjälpa dig att komma ur en knipa om du har glömt att fylla bränsletanken för din ponton båt primära motor. Montering av trolling motorn på framsidan av ponton båten gör att du kan titta mer noggrant vart du ska än om du var tvungen att lotsa båten från den aktre delen. Saker du behöver
Skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Justera trolling motorn innan du monterar den så att handtaget är vänd mot samma riktning som propellern. Eftersom du kommer att sitta på framsidan av ponton båten medan du navigerar det, kommer detta att du kan sitta mer bekvämt, utan att nå över framsidan av trolling motor för att styra.
2

Lossa skruvarna för klämman på trolling motor, och sedan bestämma den ungefärliga mitten av däcket där trolling motorn kommer att installeras.
3

Placera trolling motorn på plats genom att montera sin klämma över kanten av pontonen båtens däck. Dra åt de två skruvarna som klämmer den på plats.
4

Fäst de elektriska ledningarna till trolling motor från båtens batteri, eller ett reservbatteri om du väljer att använda en. De elektriska ledningarna kommer att ha inkluderats med trolling motorn när du köpte den. Detta kan kräva en skiftnyckel eller en skruvmejsel för att lossa den elektriska anslutningen på batteriet och trolling motor. De kommer att vara färgkoordinerade, dock. Rött är pluskabeln och svarta är det negativa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104691.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.