Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Refinish glasfiberbåtar

Över tid kan utsidan av en glasfiber båt får skrubbsår, repor och skador som gör att det ser mindre än orörda. Lyckligtvis är det möjligt att Refinish glasfiber båtar till sitt ursprungliga skick. Processen att Refinish din egen båt är ganska dyra och arbetskrävande, men det är fortfarande billigare än att köpa en ny båt eller betala för att ha någon slutföra jobbet åt dig. Merparten av den tid och ansträngning kommer att spenderas på att förbereda båten för rekonditionering, men mer arbete ni lagt ned det förberedande stadiet, desto bättre den färdiga produkten vara. Saker du behöver
tvätt med lösningsmedel
Rags
Sander och sandpapper
Roller eller färg spruta
Primer
Top gelcoat
Visa fler instruktioner

1

Rengör hela ytan som ska lackeras med lösningsmedel tvätt. För att göra detta, Applicera wash på en ren trasa och gnugga den över hela glasfiber ytan du vill Refinish. Om du hoppar över tvätt steg kommer slipning driva vax och oljerester i sprickorna och färgen fäster inte så bra.
2

Sand hela området som ska målas. Slipningen är mycket viktig när fordonsreparationslackering din båt. När du sand, är du skrapat på ytan av båten, vilket ger färgen något att hålla sig till. Använd en handhållen slipmaskin för att slutföra det mesta av slipning och sedan använda sandpapper för svåra att nå områden.
3

Tillämpa lösningsmedlet när du har slutfört slipa glasfiber båt. Då, göra nödvändiga reparationer som att fylla i små hål och sprickor. Applicera en liten mängd beläggningsarbeten spackel i några små hål att fylla dem. Om du har större hål eller sprickor, använd en kombination epoxi spackling.
4

bort all hårdvara från båten samt alla teak eller trä trim. Det är möjligt att använda målartejp över hårdvaran för att skydda den, men den färdiga produkten kommer att bli mycket trevligare om du tar bort all maskinvara före målning.
5

Applicera din primer med en roller eller färgspruta. Du måste tillämpa två till tre lager av primer på ytan av båten innan du lägger din slutliga gelcoat. Använd en slipmaskin för att försiktigt slipa primade området mellan skikten.
6

Applicera din slutliga gelcoat med en roller eller färgspruta. Applicera två till tre lager av täckfärg, slipning mellan varje lager.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104575.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.