Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Tips på att hitta lagringsutrymme ombord på en liten båt

Hitta lagringsutrymme på en liten båt är lika mycket om att hitta utrymme när det handlar om att utnyttja det tillgängliga utrymmet och även packa bara det nödvändigaste. Packning objekt korrekt kan bidra till att spara utrymme. Artiklar ska packas på ett sådant sätt att de passar in i de ibland egendomligt formade utrymmen i båten. Undersök Båt Grundligt

Undersök båten för möjliga platser att lagra objekt. Ta mätningar av alla tänkbara utrymmen för att passa last. Dessa mätningar kommer att användas för att hjälpa till att packa båten effektivt. Utnyttja utrymmen som inte alltid används. Till exempel är en toalett eller sovrum hytt på båten inte alltid används. Lagra objekt i det och tillfälligt ta bort dem när utrymmet måste användas kan hjälpa till att lösa utrymmesproblem.
Igenom alla punkter

Review varje objekt som kommer att vidtas på båten. Ta bara det nödvändigaste. Inte varje objekt kommer att bli nödvändigt, och du kan samla resurser med andra personer på båten. Till exempel kan varje person på båten behöver inte ta solkräm om en person tar det. Försök att ta mindre substitut för objekt, till exempel, tar en kam upp mindre utrymme än en borste Addera ditt Packa objekt
Pack Review

objekten enligt. utrymmena på båten. Packning objekten i särskilda storlekar för att passa konturen och utrymmen i båten kommer att göra dem passar effektivt. Använd ett vakuum förpackaren att avlägsna luften från väskor vacuum pack. Detta kommer att hjälpa komprimera objekt, gillar kläder i tätt packade påsar, och även hålla dem torra.
Alternatives
p Om båten är på maximal kapacitet, då det finns några alternativ. Hängande objekt i vattentäta påsar över sidorna av båten inte tar upp något utrymme på farkosten. Se till att repet som används är av hög kvalitet och de knutar knyts tätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104399.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.