Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båtturer till Catalina Islands

En liten ö 22 miles söder om Los Angeles, är Santa Catalina del av åtta Kanalöarna skärgård. Den viktigaste och enda officiella staden i Catalina är Avalon, med personbolag byn av två hamnar är den andra centrala befolkningen. Främst en turist plats, Catalina erbjuder massor att göra. Ta ett glas tur botten båt av rev och vrak i området eller ta en zip line eco-turné över Descanso Canyon. Det bästa sättet att komma till ön är med båt, många hamnar i södra Kalifornien kommer att få dig dit. Catalina Express

branschen i nästan 30 år, erbjuder Catalina Express upp till 30 avgångar per dag från två hamnar i Long Beach och en vardera i San Pedro och Dana Point. Med drop-offs både Avalon och två hamnar, erbjuder Catalina Express dig flexibilitet med avgångar börjar klockan 8:00 och kör tills 09:45, beroende på hamn. Trots reservationer inte behövs, är de rekommenderas, eftersom avgångstider ofta sälja ut, särskilt under högsäsong. Restid till ön beror på var du avviker från, men du kan förvänta dig resan till Avalon för att pågå cirka en timme och resan till två hamnar att vara ytterligare 45 minuter. The Queen Mary hamnen i Long Beach inte plats regelbundet linjetrafik utan snarare tjänster Catalina Classics Camps och charter.

Catalina Express Review

800-481-3470

mail @ CatalinaExpress.com

catalinaexpress.com
Catalina-Marina Del Rey Flyer

Föddes ur ett ökande behov av en hamn plats i Los Angeles Area erbjuder Catalina-Marina Del Rey Flyer tjänster från Fishermans Village till Avalon eller två hamnar. Den 149-passagerare katamaran vänder sig till de som bor i Santa Monica, Malibu, West Side, South Bay, och alla städer i mellan. Den Catalina-Marina Del Rey Flyer erbjuder endast en avgångstid, på 9:15 och en retur tid, 4 PM för två hamnar och 17:00 för Avalon. Det erbjuder inte färjetrafik på tisdagar eller onsdagar, och resan från Marina Del Rey tar cirka två timmar, beroende på vädret.

Catalina-Marina Del Rey Flyer

13737 Fiji Way

Marina del Rey, CA 90292

310-305-7250

info@catalinaferries.com

catalinaferries.com


Catalina Flyer

Avresa från Balboa Pavilion i Newport Beach och betjänar invånarna i Orange County, Inland Empire, och San Diego County, är Catalina Flyer den största katamaran till Catalina Island . Erbjuder endast tjänster till Avalon, ger färjan bara en avgång och en retur tid, lämnar Balboa kl 9 och avgår Avalon hos 4:30 PM Åkturen varar ca 75 minuter och erbjuder svepande soldäck och en full-service cocktail lounge. Bokningar, vilket starkt rekommenderas, kan göras antingen online eller via telefon.

Catalina Flyer

400 Main St

Newport Beach, CA

800-830-7744

catalinainfo.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103708.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.