Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man Shine en tråkig Glasfiber Båt

Namnet på den yttre ytan av en glasfiber båt är gelcoat. Gelcoat skyddar skrovet och ger den dess färg och glans, men lägger ingen strukturell värdet till farkosten. Gelcoat sprutas på skrovet och tar formen av skrovet för att ge en båt som extremt högblank look. Tid och elementen eroderar småningom mjukare yta gelcoat, lämnar den tråkiga, bleka och kalkhaltig. Återställa gelcoaten är möjligt, men det kräver hårt arbete. Saker du behöver
Tvättmedel
Sponge
Gummihandskar
Bleach
Shop trasor
Aceton
Båt polish
båtvax
Visa fler instruktioner
1

Tillsätt 1/2 kopp av tvättmedel till en liter varmt vatten. Tvätta båten med en svamp och en rengöringslösning. Om mögel är närvarande på gelcoat, tillsätt blekmedel i tvättmedel. Använd gummihandskar för att skydda från blekmedlet.
2

Avfetta båten. Häll aceton på en trasa. Rengör ytan med trasa och aceton. Bär tjocka gummihandskar. Aceton är frätande och orsakar hudskador. Rewash båten med rengöringsmedel för att avlägsna alla spår av aceton.
3

Polera båten med en polish speciellt framtagen för gelcoat ytor, följa instruktionerna på båten polish flaskan, till ta bort gropfrätning och oxidation i gelcoaten.
4

Applicera ett lager av båt vax, enligt tillverkarens instruktioner på båten vax behållaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104480.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.