Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att sitta vid kaptenens bord

Eftersom dagens kryssningsfartyg är enorma, transporterar hundratals passagerare, är traditionen av kaptenen sitter med passagerare historia på de flesta fartyg. Men vissa mindre fartyg deltar fortfarande i traditionen. Mat vid kaptenens bord är en ära ges till vissa passagerare. Att få en plats vid bordet är inte en garanti, men du kan öka dina chanser. Instruktioner
1

Fråga din resebyrå för att skriva ett brev till kryssningsrederi ange din förfrågan. Detta garanterar inte att du kommer att tjäna en plats, men det kan hjälpa dina odds.
2

Berätta kryssningen företaget om du firar ett tillfälle. Ibland firar årsdagar eller bröllopsresor är valda för att äta middag med kaptenen. Se till att nämna att du skulle älska att äta med kaptenen i heder av din stora nyheterna. Addera 3

Approach personal och kryssningen direktören. Gör till en vana att vara vänlig och lära känna personalen. Regissören har något att säga till vem som får sätena, så att ge ett gott intryck till människor med makt att hjälpa kan göra skillnad.
4

Köp en dyra hytt. Även om detta inte garanterar dig en middag med kaptenen, människor från högre prissatta rum fick äran oftare att passagerare från billigare rum.
5

Boka en upprepning kryssning, och berätta kryssningen företaget detta är inte din första resa på skeppet och att du vill äta med kaptenen. Upprepa passagerare har en bättre chans att vinna en plats vid kaptenens bord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104486.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.