Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur fixar Utombordsmotorer

Din båt ger dig timmar av njutning och fritid varje år. Men att äga en båt kräver också tid och kostnader för underhåll och reparationer sin utombordsmotor. Att betala en mekaniker för varje reparation kan lämna dina fickor mycket ljusare. Att lära sig att fixa din utombordare kan spara dig pengar och frustration av konstant mekaniker besök. Du kommer inte att kunna göra alla reparationer själv, men det finns många gemensamma problem du kan lära dig att fixa själv. Saker du behöver
Fuel behandling
Hylsnyckel
Acetylensyrgasskärning fackla
Tänger
Byte vattenpump
Smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Lägg ett bränsle behandling till bränsleblandningen. Detta är en enkel reparation för en motor som fräser eller misslyckas med att starta upp. Använd en etanol behandling, särskilt om du brukar tanka på en bensinstation i stället för en småbåtshamn.
2

Avlägsna och byt vattenpumpen ligger intill termostaten på motorn om båten överhettad i drift . Börja med att lossa pumpens fästbultar med en hylsnyckel. Addera 3

Värm vattnet pumpens anslutande linje med en acetylen fackla. Ta linjen. Ta bort mässing stift som håller pumpen på plats med en tång.
4

Omvänd stegen för att installera den nya vattenpumpen. Smörj alla delar för att göra monteringen smidigt och lätt. Sätt tillbaka den anslutande linje, med hjälp av de instruktioner och hårdvara som följde med den nya pumpen.
5

Kontrollera omgivande slangar och packningar på vattenpumpen ofta för tecken på slitage och skador. Byt ut dessa delar varje säsong. Korrekt underhåll kommer att förhindra gasläckor och skador på motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103387.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.