Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Yanmar Diesel motorventilens Specifikationer

Den Yanmar Vengance 750 motorn är världens första vätskekyld, tvåcylindrig dieselmotor. Motorn är tillverkad i USA och är certifierad av EPA för låga utsläpp. Yanmar är ett japanskt företag som grundades 1912. Den Vengance 750 kan användas för olika tillämpningar och är ekonomiskt beroende sin användning av dieselbränsle. Ventil Specifikationer

Yanmar Vengance 750 har två ventiler per cylinder. En ventil är för intag och den andra är för frånluft. Förbränningen blandning av bränsle och luft insprutas direkt in i insugningsventilen av denna motorn genom insugningsröret. Den exhuast grenröret bär överblivna blandningen från förbränning och skickar den ut genom motorns avgassystem. Ventilerna i denna motor styrs av en överliggande kamaxel.


Generell produktinformation Yanmar 750 Vengance är en 749-cc, tvåcylindrig dieselmotor. De cylinderloppet av denna motor är 3 inches i diameter och slaglängden kolven rör 3 inches också. Denna motor är naturligt aspirerade och kylsystemet använder flytande. Denna motor kommer att arbeta vid maximalt 3.200 varv per minut. Den maximala mängden hästkrafter att denna motor kan producera är 17,3 vid drift vid 3,2000 varv per minut. Utgångspunkten systemet använder en 12-volts elmotor.
Mått

Yanmar Vengance 750 är 20.51 inches lång, 15,7 inches bred och står 16 inches från marken. Den torra vikten för denna motor är 112 pounds. Den torra vikten återspeglar motorns vikt med ingen gas och ingen av de nödvändiga fluider.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103388.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.