Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Om Marine Motorolja

Även i det förflutna bil motorolja har använts i båtar , kräver miljö där båtarna verkar marinmotorer att ha en speciellt utformad olja . Betydelse

skillnad bilar , båtar har ett slutet system slinga kylning för att fungera i vatten . Tyvärr orsakar vatten korrosion . Att vara i drift under en omfattande mängd tid vid låg hastighet orsakar en ackumulering av vatten och bränsle i motoroljan . Av denna anledning har marin motorolja högre korrosionsskydd än vanlig motorolja .
Fördelar

Marine motorolja är också speciellt utformad för arbetsbelastningen placeras på marina motorer. Ofta marinmotorer börja på låg hastighet och förskott till fullgas några sekunder . Dessutom måste båtmotorer mata 60 till 80 procent av sin maximala motoreffekt , jämfört med 20 procent av en bil . Därför är marin olja utvecklad för att förbättra prestanda och minska slitaget .
Överväganden

National Marine Manufacturers Association ( NMMA ) utvecklat ett program för designade smörjmedel och testas för att förbättra motorns prestanda och skyddar mot korrosion . Den NMMA intygar marina oljor för både 2 - takts och 4 - takts marinmotorer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103396.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.