Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man lägger in ett bilbatteri i båtar

Installera ett bilbatteri i en båt är faktiskt lätt att göra och liknar byter batteri i bilen . Men marina batterier utformade på olika sätt från bilbatterier eftersom de är utformade för att kunna absorbera mer av båtens studsande rörelser . Bilbatterier inte är konstruerade för att hantera denna typ av rörelse , så bilbatteriet måste skyddas mot denna trängdes för att förhindra att batteriet snabbt kortslutning . Vissa marina farkoster använder 16 - eller 8 - volts batterier . Bilbatterier är 12 volt . Se alltid till att den marina batteri som ersätts med ett bilbatteri är 12 volt . Saker du behöver
Isolering
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera batterifacket på båtens batteri . Ta bort det gamla båtbatteriet efter bekräftar att det är ett 12 - volts batteri .
2

Isolera batteriets placering med skumgummi eller annat material . Detta kommer att bidra till att förhindra att bilbatteriet från att skadas .
3

Sätt i bilbatteriet till båtens batteri husfack . Anslut den negativa kabeln till jordanslutningen på batteriet. Anslut den positiva ledningen till den positiva polen på batteriet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104136.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.