Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur täta en båt med Tätningsmedel

En vanlig typ av tätningsmedel för att använda med en båt är marin diktning . Fogtätning hindrar vatten från att sippra eller tränger in i båten. Marine täta är en produkt som är vattentät som kan appliceras över och under vattenlinjen . Men innan någon typ av tätning måste du först ta båten ur vattnet . Du hittar marin diktning högst marin eller båt butiker utbudet . Instruktioner
1

Skär spetsen på röret av marina tätning vid en 45 graders vinkel med mattkniv . Öppnandet av spetsen bör vara minst 1/4 av en tum. Sätt in en liten spik i spetsen på slangen för att punktera tätningen.
2

Sätt röret i tätningspistol . Tryck metallstången för att ställa in tryckplatta i läge. Tryck på avtryckaren för att ge plats för tryckplatta i röret för täta .
3

Placera spetsen på röret på sömmen som du behöver för att täta . Tryck på avtryckaren och flytta kittspruta längs sömmen att tillämpa en sträng av fogmassa .
4

Släta ut täta med ett platt föremål , t.ex. en spackelspade. Du kan också använda ditt finger när du först få det blött genom att doppa den i vatten .
5

Upprepa denna process för att täta insidan och utsidan av din båt . Tillåt 48 timmar för täta för att torka .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104485.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.