Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man skall höja en Mercruiser Outdrive manuellt

Även om det inte händer särskilt ofta, kan en Mercruiser Outdrive inte svarar när du försöker att höja eller sänka den. Oavsett problemet är, det finns en god chans att båten kommer att behöva komma ur vattnet för reparation. När outdrive trim-systemet är ur funktion, är det enda alternativet för att lyfta Mercruiser outdrive manuellt så att inga skador uppstår när du hämtar båten ur vattnet. Även om detta är en enkel operation för två personer, kan en person inte göra det utan risk för personskada eller skador på båten. Saker du behöver
Verktygssats
Rope
Visa fler instruktioner
1

Idle båten till båten rampen den lanserades från. Tillbaka till båttrailer i vattnet och klippa kroken på tösen till klippet krok på framsidan av båtens skrov. Har en annan person veva jänta att spola tillbaka kabeln. Bo på aktern på båten för att mäta när outdrive är i vattnet är grunt nog att tillåta säker borttagning av power trim kolvar från outdrive. Instruera den andra personen att avbryta spolningen vinsch kabel på den punkten och gå ombord på båten.
2

medan båten ligger stilla i vattnet, ta bort muttrarna på monteringsnitarna för Power Trim kolvar använder rätt storlek box-nyckel från en verktygslåda. Ta bort brickorna som normalt sitter mellan muttrarna och makt kolvar trim. Dra ändarna av power trim kolvar utanför dubbar.
3

Tie ena änden av ett rep runt den nedre delen av outdrive. Se till att repet är tillräckligt lång för att nå från outdrive till en knap på däck. Hand den andra änden av repet till den person ombord.
4

tag i botten av outdrive bakom propellern. Dra outdrive upp och håll den tills personen på däck band på vajern på en knap, slutföra manuell höjning av Mercruiser Outdrive.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104676.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.