Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en marin bränslemätare

Arbetande marint bränsle mätare hjälper dig att undvika pinsamma situationer, t.ex. slut på bränsle när du närmar dig en båtklubb flotte-up. Dåligt fungerande bränslemätare kan också leda till säkerhetsrisker och nödsituationer. Till exempel, kan få slut på bränsle på grund av en trasig bränslemätare orsaka din båt gått på grund när en våg driver dig i land. Din out-of-fuel-motorn gör det praktiskt taget omöjligt att undvika en bogserbåt och pråm snabbt slå ned på fartyget. Undvik dessa scenarier genom att installera en ny mätare marint bränsle, en enkel uppgift kan du enkelt utföra. Saker du behöver
3/16-inch ringnyckel
Visa fler instruktioner
1

Vrid båtens batteri omkopplaren till "OFF". Om det inte finns något batteri switch, ta bort den negativa batterikabeln från batteriet.
2

Gå baksidan av motorns instrumentpanel. Ta bort alla paneler som är nödvändiga för tillträde. Addera 3

Etikett de tre kablarna på baksidan av gamla bränslemätare för att underlätta korrekt tråd ersättare. Terminalerna är märkta "I" för antändning, "G" för marken, och "S" för avsändaren.
4

bort trådarna bränslemätaren. Lossa och ta bort muttrarna med en 3/16-inch skiftnyckel.
5

Ta bort muttrarna som håller mätaren monteringen med en 3/16-inch skiftnyckel. Skjut den gamla bränslemätaren ur panelen.
6

Installera den nya bränslemätare i panelen. Montera bränslemätaren montera och dra åt muttrarna med en 3/16-inch skiftnyckel.
7

Placera trådarna på deras rätt plintar. Matcha trådarna med etiketterna du tidigare gjort. Använd en 3/16-inch skiftnyckel för att installera och dra åt muttrarna som håller trådarna.
8

Vrid batteriet omkopplaren till "ON" läget. Om det inte finns något batteri switch, koppla den negativa batterikabeln till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104364.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.