Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar ett Wake Boat Ballast

Installera en ballast-system är ett bra sätt att öka storleken på spåren av din wakeboard båt. Ju mer din båt väger, desto mer vatten kommer det att tränga undan. Men, måste du ordentligt fördela extra vikt, eller annars kölvattnet blir skev och slarvig. Gå inte överbord med ballast, en bra regel är att ballast bara ska stå för 25 procent av båtens totala vikt. Saker du behöver Sida 2 ballast säckar
3/4-tums flexibel gummislang för 1-tums flexibel gummislang
3 3/4-tums hane-hane slangar adaptrar
brukskniv
12-volts vattenpump
Slangklämmor
Skruvmejsel
1-tums backventil
Vattentät lim
PVC T-rör
3/4-inch kulventil

Visa fler instruktioner
1

placera ballast säckar i sina lägen medan de är tomma, eftersom de kommer att vara mycket svårt att flytta när de har ett par hundra pounds av vatten i them.One bör vara i båtens ski locker, mot mitten av båten, och den andra ska vara över baksidan av båten. Kontrollera beslagen är vänd uppåt.
2

Limma en kulventil i slutet av en lång 3/4-tums gummislang med vattenfast lim. Kapa slangen där du kommer att montera en 12-volts vattenpump. Montera pumpen, skjut slangänden över inloppsfästet och säkra slangen med en slangklämma. Addera 3

Skjut en kort längd av 1 tum gummislang över utloppet av vattenpumpen och håll den på plats med en slangklämma.
4

Limma en backventil i halsen av en PVC T-koppling. Den ska peka mot armarna på T. Använd en hane-hane adapter för att ansluta hals T-kopplingen till utloppet slangen från vattenpumpen, med hjälp av en slangklämma över varje hulling av adaptern.

5

Skjut en hane-hane adapter i varje arm av T-kopplingen och skjut två slanglängder över hullingar. Fäst dem med slangklämmor, och kör slangen till inloppsmunstycken av ballasten säckar. Håll dem på plats med slangklämmor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104273.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.