Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man reparerar en buckla i änden av en aluminium Pontoonfartyget

Pontonbåtar kan bli bucklig på olika sätt, till exempel att slå undervattens stockar, skräp i vattnet och dockning båten. De flesta pontonbåtar har aluminium botten och sidor. Det bästa sättet att ta bort bucklor från aluminium är med en aluminium buckeldragare. Aluminium är mjukt nog att en buckeldragare skapar inga rynkor. Om direktören har ett veck i den, kommer buckeldragare bort buckla men inte globlinjen. Saker du behöver
Gummiklubba
5-liters hink
flytande diskmedel
Vatten
Rena trasor
Aluminum buckeldragare
Visa fler instruktioner

1

knacka försiktigt området runt buckla med en gummiklubba för att minska dess storlek. Om buckla är skrynkligt runt kanterna och avlyssning av gummiklubba inte hjälpa till att minska storleken på buckla, gå vidare till nästa steg.
2

Rengör ytan runt buckla och insidan av dent med tvålvatten och en trasa. När buckla området är rent, använd en torr trasa för att torka området runt den.
3

Tryck sugkoppen på buckeldragare ordentligt mot mitten av dent.Squeeze handtagen av buckeldragare tillsammans för att låsa sugkoppen på plats.
4

Dra försiktigt rakt ut på buckla tills den hoppar ut. Om sugkoppen förlorar det sug, upprepa processen tills det är säkert sugs till bucklig området.
5

Avlägsna buckeldragare genom att låsa upp handtagen ovanpå avdragare. Flytta buckeldragare bort från området och inspektera området för att se till att den är rak. Om inte, flytta sugkoppen av buckeldragare till ett annat område av buckla. Använd buckeldragare inom olika områden av buckla som behövs för att dra hela buckla ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104421.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.