Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man ansöker om ett förlorat titel för en båt

Du kan förlora något viktigt från tid till annan , oavsett om det är dina nycklar eller ett viktigt dokument , till exempel en båt titel . Byte av fritidsfordon titeln är en ganska enkel process . Allt du behöver är ett par bitar av relevant information , såsom din båt registrering . Instruktioner
1

Besök Avdelningen för motorfordon ( DMV ) webbplats för det land där du köpte båten . Titta in i menyn och hitta " ersätter en förlorad titel alternativet , " eller en liknande rubrik . Klicka på det alternativet och hämta ett program för Duplicate avdelning .
2

Fyll i ansökan och besöka din lokala länet tullindrivare kontor . Enligt DMV webbplats , om det fanns en kvarstad på båten , måste du bevisa att kvarstaden har betalats ut .
3

Slå in din ansökan och betala för som ersättare. Den ersättningsavgift är oftast inte mer än $ 10 , men avgifterna varierar stat-till - stat . Se till att få ett kvitto och hålla den lite plats säkert tills du får din titel . Titlar tar vanligtvis någonstans från åtta till 10 veckor för att komma med posten . Men vissa stater påskynda tjänsten och du kanske kan få din titel mycket tidigare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104363.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.