Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Jämför fyrtakts utombordsmotorer

För båtar och andra små vattenskotrar, fyrtakts utombordare motorn i valet. Utombordsmotorn driver vattenskotrar, och det gör också att du kan styra vattenskotern. Om du behöver reparera en utombordsmotor eller förvara den för vintern, kan du ta bort utombordsmotorer för enkel förvaring. Fyrtakts utombordsmotorer levereras med olika funktioner så att du kan jämföra utombordsmotorer och hitta den som är bäst för dig. Instruktioner
1

Kontrollera motorns hästkrafter för att se vilken typ av styrka det har. För en långsam promenad genom vattnet i ett ljust vattenskotrar, kommer ett lägre hästkrafter få jobbet gjort. Att skära genom vågorna, för större vattenskotrar och om du vill dra skidåkare eller knölar bakom en båt, anser fyrtakts utombordsmotorer med extra hästkrafter. Typiska hästkrafter i fyrtakts utombordsmotorer intervallet från 40hk (hästkrafter) till 300hk eller mer.
2

Lyssna på motorn som det går att bestämma ljudnivån den producerar. Fyrtakts utombordsmotorer är traditionellt tystare än sina tvåtaktsmotorer motsvarigheter, men det finns vissa skillnader mellan olika märken av fyrtakts utombordsmotorer. Om du lyssnar på motorn gå, bör du kunna berätta vilka motorer är alltför högt för dina önskemål.
3

Läs bruksanvisningen för att ta reda på den torra vikten av motorn. För en motor med kraft, förväntar sig att Väg upp 400 pounds eller mer. Kontrollera vikten på motorn och se till att din vattenskoter kan hantera vikten när du jämför utombordsmotorer.
4

Fråga om underhåll för varje motor du jämför. Fyrtakts utombordsmotorer som kräver mindre underhåll kan hjälpa dig att spara pengar under tiden.
5

Jämför det totala priset av motorn när du handlar för fyrtakts utombordsmotorer. Du kanske kan kompromissa på storleken på motorn eller hästkrafter för att spara lite pengar utan att offra kvaliteten på motorn. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103506.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.