Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Småbåtshamnar i Davie, Florida Area

Orter med faciliteter, ramper och bryggor för lossning, lastning och säkring båtar kallas småbåtshamnar. Vissa marinor är offentliga, används av turister eller lokalinvånare, och vissa småbåtshamnar tjänar som portar för kommersiell sjöfart. Om du planerar att vara i Davie, en stad strax innanför den sydöstra kusten av Florida, och letar efter ett ställe att hålla din båt, kan flera marinor finns strax öster om Davie i kustnära städer som Dania Beach och Fort Lauderdale . Harbour Town Marina

Sju miles öster om Davie på Dania Beach är Harbour Towne Marina. Harbour Town Marina levererar underklänningar, elektricitet, bränsle och sanitet station, en fiskebutik, tvättmöjligheter och mer. Lagerlokaler där båtar kan förvaras inomhus finns också tillgängliga och du kan känna dig trygg att lämna din båt obevakad eftersom marinan erbjuder dygnet runt säkerhet. Priser på marina är baserade på båtens längd.

Harbour Towne Marina801 Northeast Third StreetDania Beach, Florida 33.004.954-926-0300harbourtownemarina.net
Port Royale Yacht Harbor

Också i Dania är Port Royale Yacht Harbor, som ligger i en privat hamn som ger grundläggande bryggor med el. Det finns en slip för att få din båt i eller ur vattnet och småbåtshamnen inte emot om gäster bor ombord under sin vistelse. Priser vid marinan är baserade på båtens längd och rabatter finns för vistelser på tre månader eller längre.

Port Royale Yacht Harbor629 NE 3rd StreetDania, Florida 33.004.954-804-1442portroyaleyachtharbor.com
Yacht Haven Park och Marina
p Om du reser med en båt och en RV, strax nordost av Davie, i Fort Lauderdale, är Yacht Haven Park och Marina. Denna marina erbjuder bryggor samt asfalterade RV platser. Elektriska ampere, tvättmöjligheter, duschar och en dump station finns tillgängliga och på plats finns en pool och en bubbelpool. Yacht Haven Park och Marina är fastställda antingen dagligen, veckovis eller månadsvis.

Yacht Haven Park och Marina2323 State Road 84Fort Lauderdale, FL 33.312.800-581-2322yachthavenpark.com


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103542.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.