Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Fördelar & Nackdelar med Liners & Tramps

Med alla de olika typer av transporter, är sjöfarten fortfarande en av de bästa metoderna. Frakt kan ordnas antingen genom en regelbunden liner eller genom trampfart, som inte har ett fast schema. Kunna passa olika behov och funktioner, har dessa två tjänster har länge varit livsnerven i den stora transportmarknaden. Liners transportera gods i stora mängder från köpmän och avsändare. Tramp fartyg, å andra sidan, ofta bära last på en mer slumpmässig, per-load basis. Stora laster

Eftersom tiden går, så ökar storlek, vetenskap och struktur av fartyg. Idag är de åberopas för ett sortiment av uppgifter som fortfarande inte kan göras lika framgångsrikt på andra sätt. Den främsta fördelen med fartyg är deras förmåga att bära massor av varor och utrustning. De transporterar många av världens ändliga resurser, inklusive olja och kol.
Low Cost

sekundära fördelen liners och luffare är deras låga kostnader. Transportera varor över havet är mycket billigare än att bära dem genom luften, främst på grund av de stora mängder som kan levereras på en gång med en luffare eller liner. Frakt via flygfrakt skulle kräva flera plan --- kostar mycket mer i bränsle --- motsvara lasten på ett fartyg.
Time

Tyvärr , liners och luffare har nackdelar också. Även fartyg är bättre än plan för lastning, de är mycket långsammare än flygplan. Liners och luffare kan färdas i dagar och tom veckor för att leverera gods. I många branscher där tiden är knapp, kan detta vara en central fråga. Även sällsynta, kan problem med sjunkande eller kraschar inträffa. Tankfartyg som transporterar olja kan orsaka betydande miljöpåverkan om en katastrofal händelse äger rum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103686.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.