Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Lägga till en Float Byt till en pump

En flottör är viktigt för en automatisk länspump att arbeta. Det är en spak som påverkar så stiger vattennivån, så småningom utlöser pumpen när vattennivån blir för hög. Flottören är kopplad till "automatisk" krets av en tre-vägs switch så att pumpen kan slås på, av eller på flottören. En flottör måste noggrant monteras så att den inte oavsiktligt slå på eller hindra någon mekanisk rörelse av motorn. Saker du behöver
Flottörbrytare
Isolerad koppartråd
Buntband
Wire strippor
Butt kontakter
Krympslang
Värmekanon
Lödkolv
Silver core löda
Spray-on elektrisk isolering
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteripolen. Montera flottörbrytaren så att armen manöverdonet pekar mot aktern genom att borra små skruvar in i skrovet. Detta hindrar vatten svallvåg från ingrepp strömbrytaren när båten tar fart. Kontrollera att strömbrytaren är över länspumpen intaget så att pumpen alltid kommer att ha vatten i det när strömbrytaren slås den på. Använd inte skruvar som rostar eller punkteras skrovet.
2

Skär en längd av tråd som går från strömbrytaren till pumpen. Slide två krympslang rören över tråden och skjut ena änden i rumpa kontakter och andra i en ring kontakt. Ringen kontakten ska vara precis tillräckligt stor för att glida in på pumpens postterminalen.
3

Anslut skarvförbindning till utgångsvevstaken inlägget av växeln, och ringen terminal till positiva inlägget av pumpen. Se till att kontakterna är fast anslutna till sina respektive befattningar.
4

Skjut krympslangen rören över anslutningarna och värm dem med värmepistol. Detta kommer att försegla anslutningarna så att slagvatten inte kommer att störa övergången.
5

Skär en annan längd på tråd och skjut en krympslang över det. Tråden ska vara precis tillräckligt lång för att nå från nivåvippan till trevägs länspump switch.
6

Slide ena änden av kabeln till en rumpa och anslut den till ingången på flottöromkopplarekonstruktion. Värm krympa samband med en värmepistol.
7

Löd den ingående kabeln till den automatiska tjänsten för trevägs länspump switch med lod silver kärna. Spray elektrisk isolering på lödförbindningen efter det svalnar.
8

slipsar Vira kabeln runt tråden mellan flottör och trefunktionsreglaget, och hänga dem från en vattenslang eller annan fästpunkt som kommer inte komma i vägen för motorns drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104304.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.