Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att renovera glasfiberbåtar

Det finns få saker som är mer tillfredsställande att en erfaren båtägare än renovera eller återställa en glasfiber båt till sin ursprungliga båtmässa lyster. Många nya båtägare tittar på en tråkig, kalkhaltig bleka, glasfiber skrov och antar att båten är redo för skroten. Ibland kan detta antagande inte vara längre från sanningen. Vissa båtar, även om de ser ut som de har fallit i försummelse, är mekaniskt ljud, flyter stilla och bara kräver lite anbud kärleksfulla omsorg. Beroende på båtens skick, kunde renovering ta så lite som en helg eller så länge som en hel lågsäsong. Saker du behöver
Boat tvätta
Sponge
Bilge Cleaner Review Stiff borste
Rubbing
Electric buffert
Polska
Shop trasor
Boat vax
Dammsugare
mattrengöring lösning
Vinyl Cleaner Review Fabric Cleaner Review Teak Cleaner Review Teak olja
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla sittdynor och paneler tyg från båten.
2

Tvätta båten grundligt, inifrån och ut med hjälp av en lösning båt tvätt, allmänt tillgängliga på de flesta marinor och en svamp. Se till att all smuts och skräp avlägsnas från den yttre skrovet, däck, cockpit, läns-och kabin, om sådan finns.
3

Clean under däck i kölsvinet med slagvatten renare lösning, vanligen finns på de flesta marinor och en styv borste. Testa länspump genom att installera ett nyladdat batteri i båten och sätta på länspump knappen när kölsvinet är fortfarande full av slagvatten rengöringsmedel och vatten från rengöring kölsvinet. Byt länspumpen vid behov.
4

Buff hela den yttre ytan av skrovet med hjälp av en gnugga förening som är lämplig för användning på glasfiber gelcoat och en elektrisk buffert.
5 < p> Installera en ren polerrondell på bufferten. Polera båten med en god marin grade polish för att ta bort eventuella polerrosor kvar av gnugga föreningen.
6

Installera en annan ren polerrondell på bufferten. Applicera ett lager båt vax till en sektion av båten. Låt vaxet torka till en dimma. Ta bort diset med elektriska bufferten. Flytta till nästa avsnitt och upprepa. Flytta från en sektion till den andra, vaxning hela båten, inifrån och ut. Applicera vaxet på släta ytor bara. Applicera inte vax till några gropiga glasfiber ytor på däck. Tillämpa vax där båtägare eller passagerare gå med blöta fötter kan leda till en skada.
7

bort all smuts och skräp från mattor ytor med en dammsugare. Shampoo mattor med en mattvätt lösning för att säkerställa att mattan är ren och fri från mögel.
8

Rengör alla sittdynor och tyg väggpaneler med antingen vinylrengöringsmedel eller ett tyg rengöringsmedel, beroende på vilket tillämpligt. Reparera eller byt eventuella trasiga vinyl eller tyg, som behövs.
9

Rengör teak på båten med teak renare och en stålborste för att avlägsna smuts och fett. Låt teak torka. Applicera ett lager av teak olja till alla teakytor med en trasa, och låt teak olja torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104527.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.