Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur felsöker jag en Evinrude Power Pack ?

Det finns vissa steg för att felsöka en Evinrude Power Pack . Ofta är problemet med support komponenter och inte nätdelen själv . Nätdelen levererar kraft spolar med tidsinställda laddningar så att de gnista ordentligt . Nyare kraftaggregat är digitala , och detta gör dem mycket svårare att felsöka utan speciell utrustning . Nätdelen är en viktig del i tändsystemet . Om det inte fungerar korrekt , kommer motorn inte köras . Instruktioner
1

Kontrollera support delarna . Undersök alla anslutningar och ledningar anslutna till nätdelen . Dra åt alla lösa anslutningar och se till att de komponenter som är anslutna till nätdelen fungerar korrekt .
2

Kontrollera triger spole , tändspolen och laddningsspänningen spolen . Dessa är alla viktiga komponenter som hjälper funktionen nätdel korrekt .
3

Kontrollera för korrosion . Även om motorn inte används i saltvatten , kan korrosion uppstå ändå över tiden . Kontrollera nätdelen för att se är inte korroderat eller fysiskt skadad .
4

Kontrollera att se om cylindern gnistor . Om den inte gör det , då nätdelen kan ha varit kortsluten . En kort kan ske från en dåligt fungerande tändningssystem . Om tändsystemet är gammal , kan strömbrytaren slås på och av. Detta kan leda till att nätdelen för att stänga av eller kort . Lösningen är att byta ut den felaktiga tändsystemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104303.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.