Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Norge Ferry Cruises

Norge är känt för sin dramatiska landskap som erbjuder utsikt över fjordar, klippor och fantastiska solnedgångar. På grund av landets låga befolkning och lång kustlinje, är dess transporter är mindre utvecklad än i andra europeiska länder. På grund av detta, är gammaldags och traditionell transport av vatten och färjor fortfarande hur många norrmän får från stad till stad. Resenärer kan ange färjor som passagerare eller köra sina bilar ombord. Color Line

Color Line är det största kryssningsfartyg och färjelinje i Norge. Linjen erbjuder färjor mellan Norge, Danmark, Tyskland och Sverige, och är ett bekvämt sätt att besöka mer skandinaviska länderna. Linjens viktigaste hamnarna är i Oslo, Kristiansand, Larvik och Sandefjord. Färjan fungerar inte några inrikeslinjer.

Color LineHjortneskaia, N-0250 OsloP.O. Box 1422 Vika, N-0115 Oslo +47 8100 0811colorline.no
Hurtigruten

Hurtigruten är en inhemsk norsk kryssningsrederi som besöker 34 hamnar varje dag längs den norska kusten . Den besöker några av de mest avlägsna hamnar. Detta ger en upplevelse för en resenär att se mer äkta norsk fjord städer som internationella kryssningsrederier inte besöka. Hurtigrutens fartyg med passagerare, bilar och gods till vissa av dessa avlägsna städer. Linjen erbjuder turer i norska kusten och möjlighet för resenärer att välja sina egna hamnar och hoppa på och av färjan.

HurtigrutenHavnegata 2, N-8500 Narvik +47 7696 7696hurtigruten.com


Fjord Line

Fjord Line är den enda norska linjen som erbjuder turer från västra norska kusten till England och Danmark. Linjen färjor last, passagerare och bilar i Nordsjön. Deras norska hamnar är Stavanger och Bergen. Den Cruise Line erbjuder lyxiga stugor för längre resor.

Fjord LineVestre Strandgate 31B, N-4611 Kristiansand S +47 8152 6500 Addera Tide

Tide erbjuder färjetrafik mellan Trondelag, Møre og Romsdal, Hordaland, Rogaland och Agder. Färjan kommer att rymma bilar. Tide erbjuder också resor på expressbåtar, även om denna tjänst inte är anpassade bilar. Företaget erbjuder en engelsk hemsida med lätt tryckta ombordstigning biljetter och en e-postadress för frågor kundservice. De flesta av deras fartyg har en kiosk där man kan köpa mat och dryck.

TideTide ASA, postbox 6300N-5893 Bergen 47 55 23 87 00eng.tide.no/Default.aspx? Pageid = 756
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103535.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.