Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en Jet Dock

Universal båt och bryggor jet är komplicerade att montera, så du bör alltid förstå och följa bruksanvisningen guide för att montera dem. Efterfrågan på Jet Ski bryggor gav vika för uppfinningen av denna kaj. Tillverkad av hårt flexibelt material, jet bryggor är lätt och mobil. Installera den här dockan tar tid och tålamod, men den komfort det skulle ge kan vara värt besväret. Saker du behöver
Customer verktygslåda
Hylsnyckelsats
Ratchet drivrutin
Visa fler instruktioner
1

Placera torrdockan montering på en plan, torra markytan. Hamnen har tre separata delar, aktern, mitten och fören. Referenspunkter för dockan är hamnen och styrbordssidan. Ordna alla nödvändiga verktyg för projektet.
2

Ta förbindelsestiften och fästen som är knutna till hamnen för sjöfart ändamål. Anslut mittsektionen till bogsektionen i babordssidan. Be din assistent för att hjälpa dig att lyfta dockan. Säkra fästena på sidoslitsarna och dra åt dem med spärrfunktion drivrutinen.
3

Ställ dig i fören, styrbords hörn och lyft mittsektionen mot fören avsnitt. Fäst fästena i skårorna som din konsumentguide manual. Se till att sätta distanser för saknade flikar i de anslutande spåren. Spacer flikar kommer tillsammans med din monteringssats.
4

Infoga ett handtag av aggregatet nyckeln i andra stift öppning från babords sida för att ge vika för medaljongen eller kedjeniten skall införas. Lås förbindningssprinten med monteringen knappen genom att vrida den 1/8th av en sväng. De två visar hålen bör anpassas med horisontella "cross"-avsnittet. Anslut alla stift med samma teknik.
5

Lokalisera de tre återstående fliken lås, säkra dem med fästen och dra åt. Fortsätt att säkra all kvarvarande metall eller skruvförband.
6

Lyft aktersektionen och placera den ovanpå mittsektionen. Fixera båda ändarna av de inre britsar till aktersektionen med skruvarna från, och som anges av, din manual kit. Sätt aktersektionen till marken och "fit" den till den mellersta delen av dockan. Komplett infästning av inre britsar genom att säkra de andra ändarna av de vinklade barer att spåren i mittsektionen.
7

Sätt vinschen hjälpa lansera systemet. Fäst öglan på bungee rep till den angivna axeln av styrbords förbindningstappen. Sätt stiftet i kortplatsen och lås med montering nyckel.
8

Ta bort den indikerade kedjeniten och installera däck remskiva till styrbords delen av bryggan. Placera knutna änden av sladden ner till framfötter förarhytter inom docka fyra. Byt ut den angivna kedjeniten och lås med montering nyckel.
9

Passera den lösa änden av bungee rep genom däcket remskivan och sedan genom vinschen kroken av vinschen hjälpa lansera systemet. Håll den andra änden av linjen och gå vidare till babord och dra linjen snäva för stålring vara nära däcket remskiva
10

Steg på lärde bungee linjen att behålla spänningen;. Bort hamnen anslutningsstiftet mittemot däck remskiva. Knyt en knut på den röda hjälpa vinschen bungee rep. Passera knuten och resterande linje ner till framfötter förarhytter att säkra knut under fliken fyra. Byt förbindningssprinten och lås den med monteringen knappen.
11

Sätt två säkerhetslinor till de två hörnen av dockan och knyta de andra ändarna av linjen till en solid tungt föremål i området. Dessa linjer kommer att hjälpa dockan stannar på plats när i vattnet. Starta jet bryggan i vattnet.
12

Installera flytkraft balkar under dockan församling. Fäst flytkraft strålarnas monteringsverktyg på hörnen av flytkraften balkar själva som tillhandahålls och indikeras av din manual kit. Bifoga en linje in i strålen. Ta bort alla muttrar och brickor av monteringsverktyg. Lägg dem på ett säkert sätt där man kunde nå dem som du kommer att använda alla dessa muttrar och brickor igen.
13

Starta strålen i vattnet och tillfälligt knyta den i dockan för att hålla den på plats. Balkarna har hål på sina sidor så att de kan fyllas med vatten och blir tung nog att styras under bryggan för montering.
14

Sänk balken under vattnet med "mönstrade" side uppåt och hålen vetter Stern-ward. Skjut den horisontellt över dockan i aktern. Be din assistent för att fånga strålen från hela sidan av bryggan. Säkra balkarna undertill som hur det är regisserad av din manual. Rotera balkarna runt så att den "mönstrade" är vänd Stern-ward och hålen vetter mot havsbotten. Lås strålarna i låsen med hjälp av brickor och muttrar du hållit tidigare. Installera alla tillgängliga balkar i denna liknande sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103925.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.