Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man Fastsurrning en båt till en dockningsstation

Säkra en båt till en docka är en viktig färdighet oavsett storleken av båten. Det finns många knutar att välja mellan, och rätt knut beror på fästanordningen tillgängliga på kajen. Knapar och inlägg är den vanligaste linan säkringsanordningar du hittar på en docka, från stuga bryggor på sjöar och floder att färjeläget. Även om du bara dockning för en kort tid, är en stark, snabb vindpust allt som behövs för att bända din båt ifrån bryggan och i öppet vatten. Saker du behöver
Dock Lines Review Dock knapar
Dock inlägg
Stötfångare
Visa fler instruktioner
1

Säkra docka linjer klotsarna på din båt. Ena änden av repet bör ha en ögla i änden; skjut slingan genom centrum av dobben, haka fast den öglan över ändarna på knap. Repet, när den dras, inte glider genom centrum av knap.
2

Dra din båt upp till bryggan och se den sida av båten att dockan linjerna är fästa är bredvid dockan.
3

Släck båt fendrar. Dessa kommer att säkerställa att gnugga järnväg i båten inte kommer i kontakt med dockan. Se till att de inte är tillräckligt låg för att flyta på vattnet.
4

Dra den bakre linjen så det handlar om en fot utrymme mellan båten och kajen.
5 < p> Knyt en knap skumt med dockan linjen. Lägg repet runt basen av klossen, upp och över cleat armen, över och under den andra cleat armen, och upp och över den första cleat armen. sedan göra en loop så att repet kommer tillbaka under sig själv och skjut denna slinga över andra cleat armen, och upprepa slingan på andra cleat armen. Ge repet en solid bogserbåt för att se till att det är säkert, och upprepa knut på framsidan dockan linjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103910.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.