Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Lay Marine Carpet

Marin matta är gjord för att tåla tuffa förhållanden, inklusive exponering för starkt solljus och effekterna av saltvatten, utan snabbt bleknar eller faller sönder. En styrka hos marina mattor är inte bara gummibaksida som skiljer den från traditionella mattor, men också UV-och mögel resistent fibrer än används i dess skapelse. Men med tiden kommer det att behöva bytas ut, vilket kan göras med endast lite tid och ansträngning. Saker du behöver
brukskniv
Shop Sandpapper
vac
Marine lim
Spackel
Visa fler instruktioner
1

Lägg ut mattan i solskenet i förväg för att se till att den är följsam och rullar inte upp när de installeras.
2

Ta bort alla sittplatser, lagringsenheter, utrustning eller andra armaturer från golvytan som är lättare att riva upp den gamla mattan och fastställa den nya utan hinder. Addera 3

Riv upp den gamla mattan och slipa några områden där gammalt lim kan lämnas på golvet. Använd ett medium sandpapper för att undvika skador på golvet.
4

dammsuga golvet för att ta bort eventuellt skräp och säkra området för att mattan är klar och torr.
5

Lägg den nya mattan ner, skära runt alla hörn med en mattkniv och samtidigt skära ut alla hål för sittplatser och andra inventarier som tidigare togs bort.
6

rulla tillbaka mattan och börja tillämpa hög- kvalitet marina lim i golvet med en murslev. Se till att använda tillräckligt med lim för att säkerställa mattan ordentligt fäst i golvet.
7

Placera mattan ner över golvet, jämna ut det på vägen för att se till att inga luftbubblor eller rynkor längs vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104103.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.