Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en Rule-Mate Länspump

Rule-Mate länspumpar avlägsna vatten som samlas i botten av båten. Pumparna kan vara manuell eller göras automatiskt med installationen av en flip switch. Du bör ha en eller flera pumpar installerade i båten beroende på dess storlek. Ju större båten, desto mer vatten som kan komma in och behöver tas bort. Rule-Mate pumpinstallation är utmanande, så du bör ringa en professionell om du inte har erfarenhet båt reparation. Saker du behöver
Arbetshandskar
Rule-Mate länspump
Måttband
vattentät plywood
Slätborrad slang
In-line säkringshållaren
Extension tråd
Cirkelsåg
Lödkolv
SPACKEL
Skruvmejsel 3-polig brytare
Marine lim-och tätningsmassa
Visa fler instruktioner
1

Mått bredd, höjd och djup Rule-Mate länspump med ett måttband. Rita mätningarna på vattentät plywood och skär plywood använder sågen.
2

Sätt ett skikt av lim-och tätningsmassa på sidorna och kanterna av plywood. Fäst den till det område där du vill placera Rule-Mate länspump. Täck plywood helt med mer tätningsmedel med spackel. Vänta i 48 timmar för limmet tätningsmedlet torka.
3

Kontrollera att tätningsmedlet är torrt. Ta Rule-Mate pump från sin sockel. Använd skruvar som ingår i länspumpen att skruva sockeln i limmet täckta plywood. Placera pumpen i sockeln och klicka spärrarna.
4

Hitta pumpens utlopp och sätt slangen. Kör slangen genom utmatningshålet och sedan genom skrovet. Urladdningen hålet måste vara ovanför vattenlinjen för att stoppa vattnet från att cykla tillbaka genom pumpen. Gör slangen så kort och rak som möjligt för att pumpen att fungera bäst.
5

Svetsa in-line säkringshållaren till pumpens röda strömkabeln med lödkolven. Fäst förlängningen kabeln till den andra terminalen på säkringshållaren.
6

Fäst förlängning kabeln till ena änden av tre-polig brytare. Säkra brytaren centrum terminal till båtens gemensamma makt buss och pumpens svarta kabeln till den gemensamma grunden för båten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104274.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.