Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att rengöra en Hull aluminiumbåt med blekmedel

Aluminium skrov båtar kräver regelbunden rengöring för att bevara sitt utseende och eliminera frätande beståndsdelar. Vatten, alger, bakterier och andra marina livet, såsom havstulpaner, kan alla orsaka skador och missfärgningar på ett båtens aluminium skrov. Även aluminium inte rostar, kan skrovet skaffa en grönaktig färg från alger och bakterier kan tränga in i skrovet avslut. Bleach är ett gemensamt hushåll produkt som kan döda alger och bakterier och tar bort korrosion från skrovet, återställa båtens utseende. Saker du behöver
Sponge
vattenhink
eller slang
Nylonborste
Bleach
Latexhandskar
Skyddsglasögon
Rags nära Old kläder

Visa fler instruktioner
1

Ta båten ur vattnet och torrdockan bort från sjöar eller floder om du planerar att använda blekmedel på skrovet. Även om du kan rengöra din båt medan den fortfarande i vattnet, rapporterar "Indiana Clean Marina guidebok" som blekmedel kan döda marina livet och skadar ekosystemet i en sjö eller flod. Kontrollera att dockning området är väl ventilerat så att du inte andas in blekmedel rök medan rengöring din båt.
2

Sätt på ett par av latex skyddshandskar. Ta bort alla stora bitar av skräp, alger och smuts genom att dra bort från båten. Lämna detta skräp i dina sopor.
3

Skrapa bort havstulpaner, stora klumpar av alger eller caked på smuts med en spackel. Ta latexhandskar av och ställ dem åt sidan.
4

Torka hela båten med vatten genom att spruta den med en slang. Alternativt, fylla en hink med vatten och torka av hela skrovet med en svamp.
5

Sätt på gamla kläder, de skyddsglasögon och latexhandskar. Bleach kan skada dina ögon och hud och det kommer att lämna bestående fläckar på kläderna den kommer i kontakt. På en 4-till-1-förhållande i en hink
6

Blanda varmt vatten och blekmedel. Doppa borste i vattnet och sedan borsta ett område av skrovet i en cirkelrörelse tills du har tagit bort alla alger uppbyggd från skrovet. Upprepa denna process på andra delar av skrovet tills du har tagit bort alla alger från båten.
7

Doppa en gammal trasa i vatten-blekmedel och skrubba en del av båten i en cirkelrörelse tills du har tagit bort eventuella missfärgningar från det avsnittet. Vatten, alger och föroreningar i vattnet kan ge aluminium en grönaktig nyans. Upprepa denna process på andra delar av skrovet tills du har tagit bort eventuella missfärgningar från hela skrovet.
8

Squirt hela skrovet med vatten från en slang för att avlägsna eventuella blekmedel, eller torka av hela skrovet med en svamp och rent vatten. Långvarig exponering för blekmedel kan orsaka aluminium att oxidera, vilket ger en vitaktig skorpa eller nyans på ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104772.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.