Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Felsökning av en 2006 Utombordare Evinrude Etech 115 HP

Evinrude är en tillverkare av utombordsmotorer marinmotorer. Företaget startade 1907 och fortsätter att vara en av de mest populära tillverkarna av utombordsmotorer. Evinrude E-TEC 115 hästkrafter är en fyrcylindrig motor. Evinrude hävdar att motorn kräver inget underhåll under tre år, detta inkluderar oljebyten, justeringar ventil och finjusteringar. Den rekommenderade bränslet för denna motor är 87-oktanig bensin. Den fullgas varvtalsområdet är 5500-6000 RPM. Instruktioner
1

inspektera visuellt motorn. Kontrollera att se till att propellern inte är trassligt eller skadad. Öppna motorn och kolla alla kontakter. Kontrollera att alla slangar och sladdar är ordentligt på plats på motorn och att de inte är slitna eller skadade. Om de är, ersätta de nödvändiga kontakterna. Utför en visuell inspektion för att kontrollera att inga delar är skadade.
2

rena luften och bränsle filter. Båda dessa filter håller skadligt skräp från att komma in i motorn. Med tiden kan filtren bli igensatta. Täppa stoppar luften eller bränslet når motorn. Som ett resultat, är prestanda och effektivitet förlorad. Ta bort filtren och rengör dem. Om filtren är brutna eller skadade, bör de bytas ut.
3

Kontrollera om en säkring gått eller felaktiga tändstift. Om en säkring har gått, kommer motorn inte att starta. Byta en säkring är ganska lätt att göra, och utbytessäkringar är billiga. Kontrollera tändstiftet och se om tändkabeln har lossnat. Använd en testare tändstift för att se om tändstiftet är trasigt och byt ut den vid behov. TÄNDSTIFT testare är billiga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104316.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.