Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur vinterförbereder bränsleinsprutning Drev Båtmotorer

Din Aquamatic båtmotor måste vinterbonade innan den förvaras under lågsäsong. En drevet benämns ofta som en inombords utombords. Utsidan del av motorn kallas drevet. Om du har en bränsle-insprutad båt, måste du vinterförbereder förgasaren också. Om det finns bränsle kvar i förgasaren, kan det orsaka inre komponenter förgasaren att sticka och fel. Vinterförvaring din Aquamatic motorn är ett ganska enkelt jobb, och du kan köpa de tillbehör du behöver till din lokala båt butik. Saker du behöver
Bränsle stabilisator
drev muffar
Water Wrench källkodspaketet ställa
Imma olja
Korrosionsinhibitor
Visa fler instruktioner
Förgasare

1

Öppna tanklocket genom att vrida det moturs. Häll lämplig mängd bränsle stabilisator i bränsletanken. Se bränslestabilisator behållaren för korrekta förhållanden.
2

muffs Place drevet på munstycken placerade på vardera sidan av drevet. Se till att kåporna täcker hela framsidan. Fäst vattenkälla till muffar.
3

Vrid vattenkälla för att tillåta vatten att strömma till drevet.
4

Avlägsna luckan från båtmotor.
5

Ta bort muttern som håller fast flamskydd till förgasaren, med hjälp av en skiftnyckel. Den runda flamspärr, som ofta är guld, är på toppen av motorn. Det handlar om en tum tjock, med en 8-tums radie.
6

Fatta flamskydd och ta bort den från motorn.
7

Starta motorn genom att vrida nyckel.
8

Tryck de två spärrarna på vardera sidan av förgasaren med fingrarna och spraya imma olja direkt in i förgasaren. Fortsätt tills rök kommer ut ur avgasröret i den bakre delen av båten. Stäng av motorn.
9

Stäng av vattnet källan och ta bort drevet muffar.
10

Lossa skruven bränsleavlopp på förgasaren med en skiftnyckel och låt bränsle att rinna från förgasaren. Byt avloppet skruven och dra åt den med en skiftnyckel.
11

Återkoppla flamskydd på förgasaren och montera muttern. Dra den med en skiftnyckel.
Engine Block
12

Lokalisera drain skruvarna på undersidan av motorblocket. Se din bruksanvisning för placeringen av avloppet bultarna, eftersom varje motor är annorlunda.
13

Ta bort drain bultar med en skiftnyckel. Låt vattnet att strömma ut ur motorn helt. Sätt tillbaka avtappningspluggen och dra åt dem med en skiftnyckel.
14

sänk drevet till det nedre läget genom att trycka på spaken på gasreglaget.
15

bort minuskabeln från batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
16

Spray hela motorblocket med korrosionsskydd från en sprayburk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104120.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.