Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör en Slide Båtspårning

Båttrailers använder britsar som är täckta med mattan för att stötta en båt, såsom en ponton eller liten fritidsbåt. Detta gör att båten lätt glida på släpvagnen från vattnet. Dock kommer över tid mattan börja att försämras och kommer att behöva bytas ut. Istället för att använda mattan på britsar, kan du installera ett spår bild med hjälp av en Teflon våningssäng lock. Saker du behöver
Hylsnyckel
Måttband
Teflon våningssäng täcker
Visa fler instruktioner
1

Hitta de bultar som används för att fästa den gamla dynor till släpet britsar. Avlägsna bultarna med hylsnyckel. Ta de gamla kuddar bort från bankarna av båttrailer och ställ sedan åt sidan.
2

Mät medar med måttband och notera avståndet mellan varje bult hål.

Billiga 3

överföra mätningen och bulthål plats till den nya Teflon våningssäng lock. Markera platsen för bulthålen med tuschpenna.
4

Borra ett hål genom Teflon skid locket på varje märke med borrmaskin. Placera en bit in i borrmaskinen som överensstämmer med storleken på dina skruvskallar. Borra ett försänkt hål på varje hål plats. Detta gör att huvudet på bulten för att vara under ytan av Teflon våningssäng locket.
5

Placera en Teflon skid cover på en av britsar. Sätt i en bult i det första bulthålet. Placera en bricka och en mutter på gängorna hos bulten. Dra åt muttern och bulten med två hylsnycklar.
6

Sätt de återstående bultarna i hålen i Teflon våningssäng locket och dra åt. Ställ in den andra britsen locket på plats och fäst med skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104753.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.