Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar Johnson Båtmotor Gauge Water Pressure

Johnson utombordsmotorer använder en vane-typ pumphjul vatten för att tillföra kylvatten för motorn. Pumpen är en kolvpump som rör sig stora mängder vatten vid lågt till medelhögt tryck. Pumpen trycksätter jackan motorn vatten, där vattnet strömmar runt i kvarteret och topplock, transporterar bort värme. Varje motor är utrustad med ett vattenflöde indikator som skjuter en liten ström av vatten ur motorn som är synlig för föraren. Detta indikerar att det finns ett visst tryck, men inte hur mycket. Endast en vatten-tryckmätare kan indikera vatten-trycket i motorn. Saker du behöver
Hålsåg
Borrmotor
insexnyckel ställa
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Hitta en säker plats att montera mätaren i instrumentpanelen. Välj en plats med några sladdar eller hydrauliska ledningar under den.
2

borra ett hål i instrumentbrädan med en hålsåg och borra motor. Storlek hålet såg så det finns minimiavstånd mellan instrumentbrädan och mätaren.
3

Montera mätaren i hålet. Kläm fast mätaren på plats med de metoder som tillhandahålls av mätaren tillverkaren.
4

Lokalisera kranvatten trycket i motorblocket. Kranen pluggen kommer att vara en insexskruv placerad nära botten baksidan av blocket på höger sida. Ta bort pluggen med en insexnyckel.
5

Montera vatten slangen tryckmätare i vattenkranen, dra sedan åt muttern med en skiftnyckel. Bly mätaren slang upp till mätaren. Skruva fast slangen i mätaren, sedan åt muttern ordentligt med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103510.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.