Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båt Bästa Stilar

Båt toppar kan vara avgörande för bekväm segling, om det är för skugga från solen och vinden, eller för skydd från regnet. Time out på sjön kan vara roligt, och det är en särskilt populär form av rekreation på sommaren, men den varma solen kan slå dig både från vattnet och från himlen, om du inte har rätt båt-top stil . En topp kan även skydda din båt från solskador. Bimini

Bimini båt topp, vilket ger skydd för ungefär hälften av din båt, kan ofta läggas till de beslag som redan finns på din vattenskoter. Du kan behöva utnyttja tjänsten av en duk butik för att få upp rätt installerad. Den toppar ofta kommer med rostfria beslag och stolpar. Tyget som används är allmänt marint bruk. Sunbrella material är den vanligaste duk båt tyg, som används för sin stil, hållbarhet och urval. Materialet är UV-och vattentålig. Genom att göra denna uppgradering till din båt, kommer du inte bara förse dig med sol och vatten skydd, men du kommer att öka båtens andrahandsvärde.
Ponton

Pontonbåtar är flatbottnade båtar som inte rör sig lika snabbt som de flesta sjö vattenskotrar. På grund av detta skal på dessa båtar är inte aerodynamisk. Toppen är allmänt platt och fyrkantiga, med en pol i varje hörn. Pontoonfartyget toppar är i allmänhet permanent monterade till båten. Toppen är hög, så att passagerarna kan gå fritt under. Material varierar, men den marina-grade sort oftast kommer med en garanti, och är krymp-, mögel-och stretch-resistent.
Slopeback

skillnad Bimini, som täcker endast en del av båten, de slopeback toppar är konvertibel och skyddar båtfolk från sol, vind och regn i alla delar av båten. Toppen är fäst på vindrutan, och glider till båtens akter. Du kan skräddarsy din slopeback att rymma höjd. Du kan också lägga till gardiner.
Drop Gardin

toppen liknar slopeback, men det bara ger skydd på ungefär den främre halvan av båten. Den slutar precis bakom första stolsraden. Den har en dragkedja bak och topp-till-botten fönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103806.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.