Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Specifikationer för Scout Boats

Scout Boats är en amerikansk båt som grundades 1988. Scout har en linje av stora och små båtar som tillverkats utan någon typ av trä. Företaget, som ägs och drivs av en man och hustru, tillhandahåller specifikationer för alla nuvarande modeller av Scout båtar, inklusive Abaco serien, Bay Scout, Dorado och Sportfish modeller. Mått

Scout ser till att ge specifikationerna för mått för alla sina båtar. Till exempel har den 350 Abaco Series en längd på 38 fot 10 tum, eller 35 fot 10 inches utan en predikstol. Företaget erbjuder även bomlängden, som är 11 fot 11 inches till ovanstående båt. Scout ger torrvikten för sina båtar, liksom. Till exempel är det torrvikt 201 Bay Scout utan motorer cirka 1600 pounds.
Kapacitet

bränslekapaciteten av en båt är en gemensam specifikation detalj. Den 222 Dorado har ett bränsle kapacitet på 90 liter, medan de 222 Sportfish kan bära upp till 100 liter bränsle. Vissa Scout båtar kommer med specifikationer vatten kapacitet, liksom 350 Abaco Series, som kan bära 60 liter vatten. Sitt innehav tank rymmer 21 liter, medan den varmvattenberedaren rymmer 11 liter. Andra båtar har specifikationer personer kapacitet, liksom 222 Dorado, som rymmer 10 personer.
Motor

Scout ger köpare och användare motorspecifikationer gillar hästkrafter. Bolaget ger sitt rekommenderade hästkrafter samt den maximala hästkrafter. Ibland är dessa specifikationer är samma, till exempel, har 350 Abaco serien en rekommenderad hästkrafter och maximala hästkrafter av 700. Den 222 Dorado, å andra sidan, har en rekommenderad motorstyrka på 150 eller 225, medan den maximala hästkrafter är 250.
Övriga specifikationer

För större båtar, som Abaco serien, är cockpit specifikationer tillhandahålls. Den 350 Abaco-serien har en cockpit storlek på 85 kvadratmeter, en cockpit djup av 28 inches, samt specifikationer för cockpit bete väl, lådor fisk, svalare och frys box. Andra specifikationer inkluderar makt luftkonditionering i BTU, ungefärlig brohöjder, kylare rodret, utkast och bottenvinkel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104121.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.