Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att montera en utombordare

Om motorn på båten är inte upp till par, kan det vara dags att byta ut det. Montering en utombordsmotor kan vara en svår process eftersom varje modell och storlek av motor installeras annorlunda. Men så länge du har manualen för din specifika motor och veta rätt monteringshöjd för din motor, är resten jämn segling --- eller bilismen. Instruktioner
1

Köp en motor som är rätt storlek för din båt. När du köper motorn, låt butikspersonalen vet vilken typ av båt du har och de kan hjälpa dig att välja den mest lämpliga.
2

Läs instruktionerna som följde med din motor för att bestämma lämplig monteringshöjd på baksidan av din båt. Den monteringshöjd kommer att variera beroende på storleken på din motor. Addera 3

Lokalisera mitten av akterspegeln. Detta kan vara en lätt uppgift om båttillverkaren beskrivs linjen längs mitten av båten. Om inte, använd ett måttband för att mäta bredden av båten och bestämma mittlinjen. Markerar detta med en penna.
4

Tejpa monteringsmallen som medföljde motorn till akterspegeln. I mitten av mallen ska ligga mot mittlinjen.
5

Fäst utombordaren akterspegeln genom att borra hålen på rätt plats, som utsetts av monteringsmallen. Kom ihåg rätt monteringshöjd för utombordaren.
6

Följ motorns installationshandbok att installera lämplig maskinvara och fast utombordaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103920.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.