Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Marine Subwoofer Installation

Funktioner för återgivning av låga frekvenser som andra talare inte kan, är en subwoofer det perfekta valet för att lägga bas till båtens stereoanläggning. Många subwoofer tillverkare, däribland Kicker, särskilt Alpine, Kenwood och Bazooka subwoofers tillverkning avsedd för marint bruk. Med fukt-resistent kapslingar och vattentäta bashögtalare, en allt-i-ett-subwoofer och förstärkare paket är det enklaste att installera och lägga till low-end punch båtens stereo saknas. Saker du behöver
skiftnyckeln
Klein Tool Review skruvmejsel
förstärkare kabelsats
Wire strippor
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla båtens negativa batterikabeln med en skiftnyckel.
2

Avlägsna plastinfattning som omger båten stereo med en Klein verktyg för att försiktigt bända bort. Ta bort skruvarna som håller fast stereon på plats med hjälp av en skruvmejsel. Skjut stereo framåt utsätta trådarna.
3

Bestäm placeringen av syrafast baslåda med inbyggd förstärkare. Säkra subwoofern på plats enligt tillverkarens anvisningar.
4

Fäst en röd ström-ledningar med inline säkringen från en förstärkare kabelsats till båtens positiva batteripolen med den medföljande mutter och en skiftnyckel. Fräs strömkabeln från båtens batteri till subwoofern. Använd en skruvmejsel för att ansluta strömkabeln till subwooferns inbyggda förstärkaren.
5

Lokalisera blå tillbehöret tråden kommer från båtens stereo. Använd tråd strippor för att ta bort en ¼-tums delen av trådens plast skyddande beläggning. Wrap en av de nakna kabeländar i matchande blå kabeln från förstärkaren kabelsats runt nakna sektionen. Slå in anslutningen i eltejp. Fräs den blå kabeln till subwoofern. Använd en skruvmejsel för att ansluta tillbehöret kabeln till den inbyggda förstärkaren.
6

Anslut RCA patch kablar från förstärkaren kabelsats till RCA lågnivåutgångar på baksidan av båtens stereo. Fräs patchkablar till subwoofern. Anslut kopplingskablarna till motsvarande RCA-kontakter i den inbyggda förstärkaren.
7

Leta båtens jordning blocket. Anslut den svarta jordledningen från förstärkaren kabelsats till den inbyggda subwoofern förstärkare med en skruvmejsel. Fräs jordledningen till båtens jordning blocket och fäst med en skruv och skruvmejsel.
8

Skjut stereo på plats. Fäst med skruvarna som togs bort tidigare och en skruvmejsel. Tryck plastinfattning tillbaka på plats. Sätt tillbaka båtens negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104475.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.