Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Ta reda på Ankarspel för Ship

Den ankarspel är en mekanism som används för att sänka och höja tunga vikter, som ankare, som begränsar förflyttning av stora och andra fartyg. Att föra ditt skepp till en skrikande stanna, använd vikten av ankare och ankarkätting att beräkna ankarspelet vikt kapacitet. Oavsett om du förankra ett litet passagerarfartyg eller ett stort hangarfartyg, kan fastställandet av vikten kapacitet som behövs för din tunga ankare hjälp att hitta rätt ankarspelet att stödja vikten. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Hitta skeppets ankare krav och storlek. Tillverkare av ankare ger en dimensionering diagram för fartygsägare att välja rätt storlek och vikt för deras skepp. Enligt "Powerboat Reports Guide till Powerboat Gear," varje fot av båtens längd motsvarar ett halvt kilo ankare och en fot av kedjan. För fartyg längre än 50 meter, dubbla längden av ankarkätting och vikten av ankaret huvudet.
2

Lägg vikten på ankarkätting och huvudet tillsammans för att hitta den "marken tackla." Till exempel, om kedjan väger 20 pounds och ankaret väger 40 pounds, är marken tackla totalt 60 pounds.
3

Multiplicera vikten marken tackla med 3 för att hitta pull kapacitet ankarspelet. Enligt "Powerboat Reports Guide till Powerboat Gear," den minsta ankarspel pull kapaciteten bör vara 3 gånger marken tackla vikt. Till exempel, om marken tackla vikt är 60 pounds, är ankarspelet kapacitet 180 pounds (60 x 3 = 180).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104203.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.